2012-01-03 08:45:40• hírek • www.noiportal.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - engedélyezz magadnak több pihenést

Napi horoszkóp január 3.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kedves Kos! A csillagod erősugárzó hatásának köszönhetően hihetetlen energiával rendelkezel, és könnyűszerrel megbirkózol bármilyen problémával, feladattal. Egyáltalán nem esik most nehezedre semmi, bármit elvállalsz, megoldasz. Szingli Kosok – ha kellőképpen szemfülesek – még a szerelemre rátalálhatnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kedves Bika! Erőd kissé alábbhagy, ezért ne vállalj túl sok terhet. Befektetéseid fokozott figyelmet és túl gyors reagálást igényelnek. A csillagok hatására nagyon érzékeny vagy, különösen, ha szerelemről van szó. Jobb lenne, ha ma távol tartanád magad kedvesedtől, mert csak vitákat szülne lelkiállapotod.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kedves Ikrek! Előtérbe kerülnek a személyes kapcsolataid. Némi csalódás, szerelmi bonyodalom is érhet e napon. Ha viszont kellőképpen felkészült vagy, nem üt akkorát a probléma. Családi és társasági életed fellendül. Egy nagy találkozás színessé teszi életedet, ha esetleg ma készülsz valamilyen rendezvényre.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kedves Rák! Egy új szerelem vagy hirtelen fellángolás érzelmileg feltölt. A hivatásodat hajlamos kicsit hanyagolni, inkább a randevúzgatáshoz van kedved. Ha problémáid vannak, struccpolitikát folytatsz. Ez azonban semmi jót nem szül, és ezt pont ma fogod tapasztalni. Jobb tehát, ha szembenézel a problémával.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Kedves Oroszlán! Érzelmeidben a szellemiség dominál. Januárban bármilyen változtatást képes vagy véghez vinni. Nem ismersz határokat. Úgy érzed, most kell leraknod az egész év alapköveit a sikerhez. Hogy jobban ura lehess saját sorsodnak és jövődnek, tarts mértéket a szórakozásban és a táplálkozásban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kedves Szűz! Néhány elképzelés áramlik be a tudatodba a közeli jövőről. Neked az a feladatod, hogy megvizsgáld őket és eldöntsd, melyikre lehet támaszkodni. Ne becsüld alá az álmok erejét! A megérzések és az éjszakai álmok sokszor igencsak rávilágítanak a helyes útra. Lehet, hogy pont ma kapsz egy jelet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kedves Mérleg! Sokat bosszankodsz ahelyett, hogy leráznád magadról a kötelezettségeket, amelyeket nem is kellene elviselned. Ha elfogadod, hogy néhány apróságban más irányítja most az életedet, akkor új dolgok léphetnek az érdeklődési körébe. Néha, muszáj megalkudni, különben fikarcnyit sem jutunk előbbre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Kedves Skorpió! Engedélyezz önmagadnak több pihenést. Nem kell mindennek tökéletesnek lennie, viszont lehetne többet is nevetni. A múlt évben már nagyon sok mindennek leraktad az alapkövét, most – év elején – lazíthatnál egy kicsit. Gyermekeidhez ne legyél túl szigorú, ők nem tehetnek arról, hogy fáradt vagy.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kedves Nyilas! Nehezedre esik elfogadni, hogy nem minden történik úgy, ahogyan szeretnéd, ezért a lelked mélyén elégedetlen vagy. Nem kell mindent magadra vállalni. Sok apróság van, amit jobban is értékelhetne. Bizonyára partnered és környezeted is másképpen állna hozzád, ha látnának rajtad egy kis örömet.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kedves Bak! A bolygók energiái nagymértékben elősegítik az idáig parlagon heverő optimista elképzeléseid megvalósítását. Magánéleted végre kedvező fordulatot vesz. Most meghódíthatod azt is, aki eddig elérhetetlennek tűnt számodra. Csak vigyázz, nehogy addig legyen érdekes az illető, amíg meg nem szerzed.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Kedves Vízöntő! Üzleti döntéseidet érdemes alaposan átgondolni, ugyanis az apró részletek a jövőben döntő fontosságúak lehetnek. Kellemes együttlétet jeleznek a bolygók, ha van párod. Ha nincs, most könnyen rátalálhatsz. Semmi mást nem kell tenned, csak emberek közé menni, szórakozni. Mi sem könnyebb ennél!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Kedves Halak! Itt az ideje, hogy learasd a babérokat, begyűjtsd az anyagi javakat, amelyekért keményen megküzdöttél az elmúlt időszakban. A csillagok hatalmas önbizalommal látnak el, és ez bizony meg is látszik rajtad. Kedveseddel megértésre, empátiára számíthatsz. Igencsak kellemes estére van kilátásod.

Napi horoszkóp

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: